Potée lorraine

🥘 Dégustez notre potée lorraine, un plat traditionnel français avec saucisses fumées, chou et pommes de terre. #CuisineFrançaise #ConfortTradition
Selder. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Au préalable:
-
Epluchez les légumes.
-
Préparez le bouillon de volaille en suivant les instructions sur le paquet.
-
Préparation:
-
Dans une cocotte, mettez le jarret et la poitrine de porc. Recouvrez de bouillon de volaille. Poivrez puis laissez cuire à feu doux pendant 2 heures.
-
Ajoutez ensuite les saucisses de Toulouse, les légumes puis faites cuire 30 minutes supplémentaires.
-
Présentation:
-
Coupez les viandes en tranches.
-
Disposez les viandes au centre d'un plat puis entourez-les de légumes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven