Salade van gnocchi met burrata en gegrilde perzik

Vegetarische maaltijdsalade met het beste van 't seizoen. Ontdek het recept!
Kooktips
Lindemans Tarot d’Or fruitbier
Fleurs de Prairie A.O.P. Côtes de Provence
Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
20 min.
-
Snij de venkels in 2 en verwijder de harde kern. Snij elke helft in 4. Snij de perziken in kwartjes van ongeveer dezelfde dikte als de venkel.
-
Meng de perziken en de venkel met 2 el olijfolie en de balsamicocrème. Kruid met peper en zout.
-
Laat de burrata uitlekken en bak de ciabatta (instructies: zie verpakking).
-
Verhit een grillpan en bak de perzik 1 min. en de venkel 5 min. aan elke kant.
-
Verhit 2 el olijfolie in een (grill)pan en bak de gnocchi (instructies: zie verpakking). Kruid met de Italiaanse mix.
-
Verdeel de slamix over een grote schaal en schik er de gnocchi, de perzik, de venkel en de burrata op. Werk af met de blaadjes basilicum en de pijnboompitten. Besprenkel met de rest van de olijfolie en serveer met de ovenverse ciabatta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven