Tataki van rund met crème van zoete ui en aubergine

Tataki van rund met crème van zoete ui en aubergine

Allergenen

Selder , Gluten , Weekdieren , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Marinade

    Pel de sjalot en snipper fijn. Pel de look en rasp bij de sjalotsnippers. Snij de bieslook fijn en voeg ook toe. Meng de sojasaus, sushi-azijn en sesamolie eronder.

  2. Snij de picanha in dikke schijven. Gril het vlees op de BBQ op direct vuur. Leg het gegrilde vlees in de marinade, laat 30 min trekken.

  3. Crème van zoete ui en aubergine

    Leg de aubergine tussen de hete kolen. Draai de zoete uien in aluminiumfolie en leg bij de aubergine in de kolen. Laat de aubergine en uien zacht worden en haal uit de kolen. Haal het vruchtvlees van de aubergine en uien eruit. Mix het vruchtvlees glad met de oestersaus en de fond.

  4. Snij het vlees in fijne reepjes. Werk de reepjes af met wat marinade.

  5. Serveer het vlees met de crème van aubergine, veldsla en gebakken uitjes.