Fruitig watermeloenslaatje met feta

Kooktips
Liefmans Fruitesse Fruitbier
Les Trois Colonnes rosé A.O.P. Bordeaux
Nog frambozencoulis over? Meng hem onder yoghurt en granola voor een lekker ontbijt, of voeg toe aan een smoothie met kiwi of banaan. Of lepel gewoon over een bolletje ijs.
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de frambozencoulis ontdooien.
-
Snij de komkommer in dunne linten met een dunschiller of mandoline. Rol de linten op.
-
Snij de watermeloen in schijven van 1/2 cm en dan in blokjes.
-
Snij de venkel in heel fijne reepjes, eventueel met de mandoline.
-
Snipper de helft van de munt fijn.
-
Snij de abrikozen in dunne reepjes.
-
Bereiding:
-
Meng de watermeloen onder de rucola, de venkel, de abrikozen en de fijngesnipperde munt. Steek er de komkommer-rolletjes tussen.
-
Maak de dressing: meng de olijfolie met de rambozenazijn, de vloeibare honing en de frambozencoulis. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Besprenkel de salade met de dressing en verkruimel er de feta over. Werk af met de rest van de munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven