Veggieballetjes met spinaziegnocchi, en peterselie-basilicumpesto

Veggieballetjes met spinaziegnocchi, en peterselie-basilicumpesto

Kooktips

Kwaremont Blond bier

La Fanfinette A.O.P. Côtes du Rhône

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de ui fijn.

  4. Hak de peterselie en het basilicum grof. Mix samen met de pijnboompitten, het gepelde knoflookteentje en 4 eetl. olijfolie tot een gladde pesto. Kruid met peper en zout.

  5. Bereiding:
  6. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 à 2 min. Roer er de spinazie onder en laat ± 5 min. slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de vegetarische balletjes ± 5 min. aan alle kanten goudbruin.

  8. Kook intussen de gnocchi 2 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en meng er de spinazie, de pesto en de room onder.