Veggieballetjes met spinaziegnocchi, en peterselie-basilicumpesto

Kooktips
Kwaremont Blond bier
La Fanfinette A.O.P. Côtes du Rhône
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Hak de peterselie en het basilicum grof. Mix samen met de pijnboompitten, het gepelde knoflookteentje en 4 eetl. olijfolie tot een gladde pesto. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 à 2 min. Roer er de spinazie onder en laat ± 5 min. slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de vegetarische balletjes ± 5 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Kook intussen de gnocchi 2 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en meng er de spinazie, de pesto en de room onder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven