Veggieschnitzel met gestoomde krieltjes en venkelsalade

Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding (15 min.)
-
Snij de venkel in de lengte in 4, verwijder het harde gedeelte en het venkelgroen. Snij de venkel heel fijn.
-
Snij de peer in de lengte in 4 en daarna in reepjes.
-
Snipper de rode uien en het bieslook fijn.
-
Bereiding (10 min.)
-
Zet de aardappelen 7 min. in de microgolfoven op 700 W (instructies: zie verpakking).
-
Meng intussen de mayonaise met de Griekse yoghurt en de mosterd. Kruid met peper en zout en meng er het bieslook onder.
-
Doe de venkel samen met de peer en de rode ui in een serveerschaal en meng er de dressing onder.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant. Serveer met de gestoomde aardappelen en de venkelsalade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven