Groentewok met tofoereepjes en noedels in oosters sausje

Kooktips
Postel Blond Blond abdijbier
Riesling `Tradition' A.O.P. Alsace Cave de Bennwihr
sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Meng het limoensap met de sojasaus, de sambal oelek, de vloeibare honing en 1 à 2 eetl. water.
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in reepjes.
-
Verwijder de uiteinden van de peultjes en trek het draadje af.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de helft van de ui 1 à 2 min. glazig. Voeg de broccoliroosjes en -reepjes toe en roerbak 3 à 5 min.
-
Voeg de peultjes en de diepgevroren erwten toe en roerbak 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de tofoereepjes en de rest van de ui ± 5 min. goudbruin. Overgiet met de helft van het oosters sausje en laat het vocht nog 1 min. wegkoken.
-
Laat intussen de woknoedels weken in heet water. Giet af.
-
Voeg de noedels toe aan de groenten, samen met de rest van de saus. Schik er de tofoereepjes op en bestrooi met de sesamzaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven