zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vanillestok open en haal al het merg eruit.
-
Meng het door de plattekaas en voeg de bloemsuiker toe.
-
Was de limoen en rasp de zeste in de plattekaas.
-
Voeg het sap van de limoen toe. Start met ½ limoen en proef, misschien vind je dat al genoeg.
-
Breek de witte chocolade op een bakpapier in stukken. Bak het 10 à 15 min in een voorverwarmde oven van 150°C. Hoe donkerder, hoe sterker de smaak. Je kan het eerst 10 min bakken, proeven en indien gewenst nog enkele min laten bakken.
-
Laat afkoelen en hak fijn met een mes.
-
Snij de steeltjes van de aardbeien en snij vervolgens in 4 of 6.
-
Was de munt en snij in fijne reepjes.
-
Meng de munt, met wat bloemsuiker en een scheutje Cointreau of Grand Marnier met de aardbeien. Laat eventjes staan, zodat ze lichtjes vocht beginnen af te geven.
-
Schik de aardbeien op de plattekaas en werk af met de gebakken witte chocolade en een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven