Amaretto met likeur en vruchtensap

Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet de Amaretto en likeur in een karaf.
-
Giet het sap van de maraschinokersen en ½ van de kersen in de karaf.
-
Vul verder aan met het multivruchtensap.
-
Zet de karaf in de koelkast en laat goed koelen.
-
Meng alles goed door elkaar.
-
Verdeel de cocktail over de glazen en werk af met enkele maraschinokersen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven