Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de limoen in schijfjes van maximaal 0,5 cm en dep wat droog met keukenpapier. Schik naast elkaar op een ovenrooster en zet 3 u in de oven op 100°C.
-
Pers de citroenen tot 50 ml sap.
-
Doe het sap samen met de suikersiroop, Amaretto en eiwit in een shaker.
-
Voeg wat ijsblokken toe en schud goed.
-
Giet in een glas en werk af met een gedroogde schijf limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven