Amaretto - ricottaglaasjes PT30M 6 porties 1 bakje aardbeien 250 g ricotta 60 ml amaretto 1 kl kaneelpoeder 250 ml room (min. 40 % V.G.) 35 g Spar Tasty pistachenoten 2 el bloemsuiker 100 g kletskopkoekjes

Amaretto - ricottaglaasjes

8b68f8a62f5459227108f79ea1aea82593acd7385ee51a8b7977ac86d2f2ddd3.jpg

Allergenen

noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de aardbeien in plakjes en schep ze in een kom. Overgiet met de amaretto en laat 10 minuten trekken.

  2. Klop de room met de gezeefde poedersuiker in een andere kom dik vloeibaar. Roer de ricotta los.

  3. Spatel de ricotta onder de room met het kaneelpoeder en de gehakte pistachenoten.

  4. Verkruimel een aantal kletskoppen en verdeel op de bodem van de glazen.

  5. Schep hierboven een laagje aardbeien en vervolgens de ricottaroom. Herhaal tot de glazen gevuld zijn.

  6. Werk af met plakjes aardbei, pistachenoten en een kletskopkoekje.