noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Snij de aardbeien in plakjes en schep ze in een kom. Overgiet met de amaretto en laat 10 minuten trekken. 
- 
                    
                    Klop de room met de gezeefde poedersuiker in een andere kom dik vloeibaar. Roer de ricotta los. 
- 
                    
                    Spatel de ricotta onder de room met het kaneelpoeder en de gehakte pistachenoten. 
- 
                    
                    Verkruimel een aantal kletskoppen en verdeel op de bodem van de glazen. 
- 
                    
                    Schep hierboven een laagje aardbeien en vervolgens de ricottaroom. Herhaal tot de glazen gevuld zijn. 
- 
                    
                    Werk af met plakjes aardbei, pistachenoten en een kletskopkoekje. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                