noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de rozijnen in een kommetje en overgiet met de Amaretto. Laat 10 minuten wellen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schil de appels, verwijder het klokhuis en rasp ze fijn. Doe de appelrasp in een kom en overgiet met het citroensap, zodat de appelen niet verkleuren.
-
Bekleed de cakevorm met bakpapier en vet in met wat olijfolie.
-
Klop de eieren met de suiker in een kom. Voeg de amandelen, sinaasappelzeste en rozijnen met Amaretto toe. Meng als laatste de appelrasp en vermicelli erdoor.
-
Schep het mengsel in de cakevorm en dek hem af met aluminiumfolie. Bak de cake gedurende 40 minuten. Verwijder de folie, strooi de bruine suiker erover en bak nog eens 10 minuten tot hij licht gekleurd is.
-
Haal de cake uit de oven en laat 15 minuten rusten, zo wordt hij wat steviger.
-
Serveer de cake op kamertemperatuur.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven