Andijviepasta PT30M 4 porties 3 eetlepels Spar Tasty pijnboompitten 400 g linguini 1 andijvie 100 g Parmezaanse kaas 4 el bladpeterselie 1 eetlepel olie met look & chili (allaglio & peperoncino) 250 ml witte wijn

Andijviepasta

e6adf4ac0c66d3b950ca67f67d931991e3e1ab8026f0061bc0672103db95730f.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.

  2. Spoel de andijvie en snij in repen.

  3. Verwarm de olie in de wok. Roerbak de andijvie tot ze slinkt. Besprenkel met de wijn en voeg nog een beetje water toe. Dek de pan af en laat garen.

  4. Kook de linguine intussen beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat uitlekken.

  5. Schep de pasta door de andijvie. Breng verder op smaak met zout en olie met look & chili naar smaak. Bestrooi met peterselie, pijnboompitten en parmezaanschilfers.