Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 225°C.
-
Was de andijvie en snij de bladeren in repen.
-
Snij de mozzarella in plakjes.
-
Laat een klontje boter smelten in een pan en stoof de andijvie erin. Kruid met peper en zout en besprenkel met azijn.
-
Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat.
-
Verdeel de gestoofde andijvie over het deeg. Verkruimel het gehakt erboven en schik de plakjes mozzarella erop. Bestrooi met pijnboompitten. Kruid met peper en zout.
-
Bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven