Pizza met andijvie en gehakt

1Vlees30minPrint
Ingrediënten
  • 1 verpakking pizzadeeg
  • ½ kleine andijvie
  • 2 eetlepels witte wijnazijn
  • 1 bolletje buffelmozzarella
  • 100 g gemengd gehakt varken/kalf
  • Spar boter
  • 2 eetlepels Spar Tasty pijnboompitten
Recept

1. Verwarm de oven voor op 225°C.
2. Was de andijvie en snij de bladeren in repen.
3. Snij de mozzarella in plakjes.
4. Laat een klontje boter smelten in een pan en stoof de andijvie erin. Kruid met peper en zout en besprenkel met azijn.
5. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat.
6. Verdeel de gestoofde andijvie over het deeg. Verkruimel het gehakt erboven en schik de plakjes mozzarella erop. Bestrooi met pijnboompitten. Kruid met peper en zout.
7. Bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.

< naar recepten