Schaaldieren , Vis en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de venkelknol in dunne reepjes en de prei in ringetjes.
-
Verwijder zaadlijsten en steelaanzet van de paprika. Hak het vruchtvlees
-
fijn.
-
Verhit een ruime pan op een halfhoog vuur en voeg olie, venkel, ui, prei en rode peper toe. Fruit enkele minuten.
-
Doe de saffraan in een vuurvast kommetje en overgiet met het kokende water. Laat 5 minuten rusten.
-
Voeg de tomaten, look, tomatenpuree, bouillon, tijm, laurier en saffraan toe aan de groenten.
-
Breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat 10 minuten pruttelen.
-
Voeg de visfilet, gamba’s, scampi’s, zeevruchten en mosselen toe. Laat even meekoken tot ze net gaar zijn.
-
Roer de peterselie erdoor en serveer in diepe borden.
-
Tip: serveer met rouille en geroosterd Frans brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven