Cotriade (Bretoense versie van bouillabaisse)

Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij in halve ringen. Pel de look en snipper fijn.
-
Schil de wortelen en de aardappelen en snij beide in schijven van 1 cm.
-
Was de tomaten, verwijder het groen en snij de tomaten in grove stukken.
-
Verhit wat boter in een soeppot. Bak de uien glazig. Roer de look erdoor. Blus met de witte wijn en laat verdampen. Bevochtig met visfumet. Breng aan de kook.
-
Voeg de bouillonblokjes, aardappelen, wortelen, laurier en tijm toe. Laat 10 min rustig sudderen.
-
Snipper de bieslook fijn.
-
Voeg de tomatenstukjes en vis toe aan de soep en laat nog 3 min sudderen.
-
Schep de vis en groenten in de borden. Overgiet met de soep. Kruid met zwarte peper. Werk af met bieslook en takjes peterselie.
-
Serveer met stokbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven