Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de uien en snij in halve ringen. Pel de look en snipper fijn.

  2. Schil de wortelen en de aardappelen en snij beide in schijven van 1 cm.

  3. Was de tomaten, verwijder het groen en snij de tomaten in grove stukken.

  4. Verhit wat boter in een soeppot. Bak de uien glazig. Roer de look erdoor. Blus met de witte wijn en laat verdampen. Bevochtig met visfumet. Breng aan de kook.

  5. Voeg de bouillonblokjes, aardappelen, wortelen, laurier en tijm toe. Laat 10 min rustig sudderen.

  6. Snipper de bieslook fijn.

  7. Voeg de tomatenstukjes en vis toe aan de soep en laat nog 3 min sudderen.

  8. Schep de vis en groenten in de borden. Overgiet met de soep. Kruid met zwarte peper. Werk af met bieslook en takjes peterselie.

  9. Serveer met stokbrood.