Chips Mayai

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika en snij in blokjes. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de rode chilipeper en snipper fijn.
-
Snij de helft van de tomaten in 4 en verwijder de pitten. Snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snipper ½ van de koriander fijn.
-
Klop de eieren los met zwarte peper en zout. Roer de koriander erdoor.
-
Bak de frietjes gaar in een voorverwarmde friteuse volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout.
-
Afwerking:
-
Pel de rode ui en snipper in fijne reepjes. Snij 1/2 tomaat in 4 en verwijder de kern en de pitten. Snij het vruchtvlees in fijne reepjes. Snij de groene chilipeper in fijne ringen. Meng de rode ui, tomaat en chilipeper met de overige helft van de koriander. Kruid met zwarte peper en zout. Besprenkel met wat zonnebloemolie.
-
Verhit wat zonnebloemolie in een antikleefpan. Bak de ui glazig. Roer de paprika en rode chilipeper erdoor. Laat garen.
-
Voeg de tomatenblokjes toe en overgiet met de losgeklopte eieren. Verdeel de frieten op de eieren. Laat rustig garen onder deksel. Wacht tot de omelet aan de bovenkant begint te drogen.
-
Zet een bord op de pan en draai de pan voorzichtig om. Schuif de omelet terug in de pan en laat de andere zijde licht bruin bakken.
-
Werk de omelet af met de tomatensalade en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven