Mayak

Eieren , Gluten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng water aan de kook. Voeg de azijn en de eieren toe. Laat de eieren 6 min koken. Haal de eieren uit het water en leg in ijswater. Laat afkoelen en pel.
-
Pel de look en pers fijn. Snipper de lente-uitjes in fijne ringen. Verwijder de steelaanzet van de chilipepers en snipper het vruchtvlees in fijne ringen.
-
Rooster het sesamzaad goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Meng de sojasaus met het water en de honing. Voeg de look, lente-ui, chilipepers en sesamzaad toe. Leg de eieren erbij en laat minstens 6 u marineren in de koelkast.
-
Kook de rijst gaar volgens de bereidingstijd op de verpakking.
-
Halveer de eieren. Serveer ze op de rijst. Verdeel de garnituren van de marinade erover. Besprenkel met sesamolie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven