Mayak

Eieren , Gluten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng water aan de kook. Voeg de azijn en de eieren toe. Laat de eieren 6 min koken. Haal de eieren uit het water en leg in ijswater. Laat afkoelen en pel.
-
Pel de look en pers fijn. Snipper de lente-uitjes in fijne ringen. Verwijder de steelaanzet van de chilipepers en snipper het vruchtvlees in fijne ringen.
-
Rooster het sesamzaad goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Meng de sojasaus met het water en de honing. Voeg de look, lente-ui, chilipepers en sesamzaad toe. Leg de eieren erbij en laat minstens 6 u marineren in de koelkast.
-
Kook de rijst gaar volgens de bereidingstijd op de verpakking.
-
Halveer de eieren. Serveer ze op de rijst. Verdeel de garnituren van de marinade erover. Besprenkel met sesamolie en serveer.