Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appelen en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Spoel de tomaten en courgettes en snij vervolgens in stukjes.
-
Pel de teentjes look en druk ze plat met de zijkant van een groot mes.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Doe alle ingrediënten in een pan en breng langzaam aan de kook. Laat zachtjes sudderen tot je een dikke chutney bekomt. Roer regelmatig om.
-
Schep de warme chutney in propere potten. Schroef ze dicht en draai ze om.
-
Laat de chutney 2 weken rusten in de koelkast voor gebruik.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders