Couscoussalade met komkommer, snacktomaat en rozijnen

Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 150.0 g Boni Griekse yoghurt
Kruid de Griekse yoghurt met peper en zout en laat 1 nachtje uitdruppen in een zeef, zo bekom je een stevige yoghurt.
-
Ingrediënten: 2.0 g couscous
Kook de zakjes couscous 1 min in kokend water en haal ze dan uit.
-
Ingrediënten: 1.0 g Spar minstrone groenten 3.0 el Spar rozijnen
Stoof de minestronegroenten kort en krachtig in hete olie. Voeg de rozijnen toe en meng.
-
Snij de zakjes couscous open en meng met de groentjes. Voeg wat olie toe zodat de couscous losse korrels heeft.
-
Ingrediënten: 3.0 takjes peterselie
Was de peterselie, pluk de blaadjes en hak fijn.
-
Ingrediënten: snuifjes komijnpoeder
Kruid de couscoussalade met peper, zout en een snuifje komijnpoeder. Werk af met de peterselie. Laat de couscoussalade lauw worden.
-
Ingrediënten: 1.0 g snackkomkommers 1.0 g snacktomaten
Was de snacktomaten en de snackkomkommer. Snij de tomaten in 2 en de komkommer in fijne schijfjes. Meng beide met olijfolie en peper en zout.
-
Verdeel over de couscoussalade en werk verder af met de uitgelekte Griekse yoghurt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven