Couscoussalade met komkommer, snacktomaat en rozijnen

8c3e381a8e087fe78443f7e67c4afd4a90f1934efec0d275c1b41721d0df29b0.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 150.0 g Boni Griekse yoghurt

    Kruid de Griekse yoghurt met peper en zout en laat 1 nachtje uitdruppen in een zeef, zo bekom je een stevige yoghurt.

  2. Ingrediënten: 2.0 g couscous

    Kook de zakjes couscous 1 min in kokend water en haal ze dan uit.

  3. Ingrediënten: 1.0 g Spar minstrone groenten 3.0 el Spar rozijnen

    Stoof de minestronegroenten kort en krachtig in hete olie. Voeg de rozijnen toe en meng.

  4. Snij de zakjes couscous open en meng met de groentjes. Voeg wat olie toe zodat de couscous losse korrels heeft.

  5. Ingrediënten: 3.0 takjes peterselie

    Was de peterselie, pluk de blaadjes en hak fijn.

  6. Ingrediënten: snuifjes komijnpoeder

    Kruid de couscoussalade met peper, zout en een snuifje komijnpoeder. Werk af met de peterselie. Laat de couscoussalade lauw worden.

  7. Ingrediënten: 1.0 g snackkomkommers 1.0 g snacktomaten

    Was de snacktomaten en de snackkomkommer. Snij de tomaten in 2 en de komkommer in fijne schijfjes. Meng beide met olijfolie en peper en zout.

  8. Verdeel over de couscoussalade en werk verder af met de uitgelekte Griekse yoghurt.