Couscoussalade met komkommer, snacktomaat en rozijnen

Couscoussalade met komkommer, snacktomaat en rozijnen

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kruid de Griekse yoghurt met peper en zout en laat 1 nachtje uitdruppen in een zeef, zo bekom je een stevige yoghurt.

  2. Kook de zakjes couscous 1 min in kokend water en haal ze dan uit.

  3. Stoof de minestronegroenten kort en krachtig in hete olie. Voeg de rozijnen toe en meng.

  4. Snij de zakjes couscous open en meng met de groentjes. Voeg wat olie toe zodat de couscous losse korrels heeft.

  5. Was de peterselie, pluk de blaadjes en hak fijn.

  6. Kruid de couscoussalade met peper, zout en een snuifje komijnpoeder. Werk af met de peterselie. Laat de couscoussalade lauw worden.

  7. Was de snacktomaten en de snackkomkommer. Snij de tomaten in 2 en de komkommer in fijne schijfjes. Meng beide met olijfolie en peper en zout.

  8. Verdeel over de couscoussalade en werk verder af met de uitgelekte Griekse yoghurt.