Couscoussalade met komkommer, snacktomaat en rozijnen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid de Griekse yoghurt met peper en zout en laat 1 nachtje uitdruppen in een zeef, zo bekom je een stevige yoghurt.
-
Kook de zakjes couscous 1 min in kokend water en haal ze dan uit.
-
Stoof de minestronegroenten kort en krachtig in hete olie. Voeg de rozijnen toe en meng.
-
Snij de zakjes couscous open en meng met de groentjes. Voeg wat olie toe zodat de couscous losse korrels heeft.
-
Was de peterselie, pluk de blaadjes en hak fijn.
-
Kruid de couscoussalade met peper, zout en een snuifje komijnpoeder. Werk af met de peterselie. Laat de couscoussalade lauw worden.
-
Was de snacktomaten en de snackkomkommer. Snij de tomaten in 2 en de komkommer in fijne schijfjes. Meng beide met olijfolie en peper en zout.
-
Verdeel over de couscoussalade en werk verder af met de uitgelekte Griekse yoghurt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven