Erwtjessoep met croque “vingers”

f894d6090d500573c554f29eb7bef6bd0be7f3fb072a5f5f4b794d59d1ce2775.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snipper fijn. Stoof de uisnippers aan in een klontje boter. Voeg de erwtjes en de look toe. Laat ze even meestoven. Overgiet met de bouillon en breng aan de kook.

  2. Laat 5 minuten doorkoken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Bewerk met de staafmixer.

  3. Snij de korsten van het toastbrood en beboter 4 sneden. Bestrooi de overige sneden met gratinkaas. Verdeel de lenteuitjes erover. Dek af met de beboterde snee en leg de boterkant naar boven.

  4. Bak goudbruin in de croquesmachine. Snij in lange vingers en serveer met de soep.