Exotische fruitsalade

dd1ab58aaf897c02044e8a6ee4e4c4914ff71e28957518ed5968cee7c7a7db5e.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng het limoensap door de kokosmelk. Los de bruine suiker er in op.

  2. Snij de ananas in de lengte middendoor. Snij het vruchtvlees eruit zonder de schil te beschadigen. Verwijder de harde kern en snij de rest van het vruchtvlees in stukjes.

  3. Pel de ramboetan en lychees. Snij ze middendoor en verwijder de pit.

  4. Schil de pitahaya (de rode schil is niet eetbaar). Snij het vruchtvlees in plakjes.

  5. Schil de mango en papaja. Snij het vruchtvlees in stukjes.

  6. Snij de vijgen in kleine stukjes. Pluk de blaadjes basilicum van de stengels.

  7. Snij de carambola in plakjes en hou apart om te versieren.

  8. Doe het gesneden exotisch fruit in een kom. Overgiet met de kokosmelk en schep door elkaar. Laat even rusten.

  9. Vul de uitgeholde ananashelften met de fruitsalade. Garneer met plakjes sterfruit en werk af met basilicumblaadjes.