Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het limoensap door de kokosmelk. Los de bruine suiker er in op.
-
Snij de ananas in de lengte middendoor. Snij het vruchtvlees eruit zonder de schil te beschadigen. Verwijder de harde kern en snij de rest van het vruchtvlees in stukjes.
-
Pel de ramboetan en lychees. Snij ze middendoor en verwijder de pit.
-
Schil de pitahaya (de rode schil is niet eetbaar). Snij het vruchtvlees in plakjes.
-
Schil de mango en papaja. Snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Snij de vijgen in kleine stukjes. Pluk de blaadjes basilicum van de stengels.
-
Snij de carambola in plakjes en hou apart om te versieren.
-
Doe het gesneden exotisch fruit in een kom. Overgiet met de kokosmelk en schep door elkaar. Laat even rusten.
-
Vul de uitgeholde ananashelften met de fruitsalade. Garneer met plakjes sterfruit en werk af met basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven