Lactose , Melk , sesamzaad en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Ananas
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de mango en de ananas en snij in kleine dobbelsteentjes.
-
Verwarm wat sesamolie in een wok en bak de ananasblokjes. Voeg de mango toe en overgiet met wat honing. Laat dit geheel karamelliseren.
-
Meng voor de syllabub de wijn met het citroensap en de suiker. Roer tot alle suiker is opgelost.
-
Voeg de room toe en klop tot het mengsel stevig is. (Gebruik geen mixer, anders is de kans groot dat je klonters krijgt).
-
Vul de bodem van de glazen met het gekaramelliseerd fruit en giet de syllabub erbovenop. Zet in de koelkast om af te koelen.
-
Werk net voor het opdienen af met nog wat extra gekaramelliseerde ananas en mango.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven