zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ananas, haal de ogen eruit. Snij de ananas in 4 stukken en snij het harde gedeelte weg. Snij de ananas in gelijke blokjes.
-
Schil de mango’s en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in stukjes van hetzelfde formaat als de ananas.
-
Steek de ananas en mango afwisselend op spiesen.
-
Roer de honing en rum door elkaar. Bestrijk het fruit met dit mengsel en bestuif het daarna met het kokospoeder.
-
Laat het fruit karamelliseren boven de smeulende houtskool gedurende 10 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven