Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Los de gist op in 3 dl lauw water. Voeg de suiker toe en laat even rusten.
-
Meng de bloem met het zeezout in de keukenmachine. Voeg de olijfolie en het gistmengsel toe en laat kneden tot een soepel deeg.
-
Leg het deeg op een met bloem bestoven werkoppervlak en kneed glad en elastisch met de hand. Vorm het deeg tot een bol en leg in een ingevette kom. Dek af met een schone doek en laat rijzen op een tochtvrije plek tot het deeg zijn volume verdubbeld heeft.
-
Bestrijk een bakplaat lichtjes met olie. Leg het deeg erop en druk uit tot het de hele bakplaat bedekt. Duw met je vingertoppen holtes in het deeg. Laat dan nog 20 minuten afgedekt rijzen.
-
Snij de rode ui doormidden en vervolgens in fijne plakjes. Leg op het deeg, bestrooi met de rozemarijnnaaldjes en grof zout. Besprenkel met de olijfolie en plaats in een voorverwarmde oven op 200°C.
-
Bak goudbruin en gaar in 20 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven