Gegratineerde gnocchi met chipolata en kaassaus
Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de zoete aardappel en snij in blokjes.
-
Breng gezouten water aan de kook en laat de gnocchi 30 sec koken. Schep uit het kookvocht en spoel koud.
-
Bewaar 400 ml kookvocht / 500 g chipolata apart. Kook de zoete aardappelblokjes 2 min in het overige kookvocht.
-
Rasp de pecorino.
-
Snij de chipolata in stukken van 2 cm en bak goudbruin in boter. Voeg de look toe.
-
Schep uit de pan en roer de bloem erdoor.
-
Giet 400 ml kookvocht er geleidelijk aan bij en laat al roerend pruttelen tot een gebonden saus. Voeg de room toe.
-
Roer de geraspte pecorino erdoor en laat smelten. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de gnocchi, zoete aardappel, chipolata en kerstomaten in een ovenschotel. Overgiet met kaassaus.
-
Giet het vocht van de mozzarella weg en verdeel de bolletjes op de ovenschotel.
-
Zet 15 à 20 min in een voorverwarmde oven op 200°C.
-
Haal uit de oven en werk af met verse basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders