Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de pompoen en snij in blokjes. Stoom die 10 min tot ze volledig gaar zijn, of besprenkel ze met olijfolie en zet 10 min in de oven op 200°C.

  2. Smelt de boter in een sauspan. Klop de bloem erdoor. Voeg de melk langzaam toe en breng al roerend aan de kook. Laat 2 min koken tot de saus gebonden is. Mix de pompoen en gemalen kaas door de saus. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.

  3. Verhit wat olijfolie in een pan. Bak de gehaktballetjes aan alle zijden mooi bruin op een matig vuur. Dek af en laat 5 min op zacht vuur verder garen.

  4. Voeg de pompoensaus bij de balletjes en roer goed door.

  5. Verhit wat olijfolie in een anti- kleefpan. Bak de gnocchi mooi bruin op een matig vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Roer de gnocchi door de saus.

  6. Snipper wat bieslook fijn en werk het gerecht ermee af.