Gnocchi met pompoensaus en balletjes
Kookgerei
Pan met antiaanbaklaag (1)
Selder , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de pompoen en snij in blokjes. Stoom die 10 min tot ze volledig gaar zijn, of besprenkel ze met olijfolie en zet 10 min in de oven op 200°C.
-
Smelt de boter in een sauspan. Klop de bloem erdoor. Voeg de melk langzaam toe en breng al roerend aan de kook. Laat 2 min koken tot de saus gebonden is. Mix de pompoen en gemalen kaas door de saus. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.
-
Verhit wat olijfolie in een pan. Bak de gehaktballetjes aan alle zijden mooi bruin op een matig vuur. Dek af en laat 5 min op zacht vuur verder garen.
-
Voeg de pompoensaus bij de balletjes en roer goed door.
-
Verhit wat olijfolie in een anti- kleefpan. Bak de gnocchi mooi bruin op een matig vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Roer de gnocchi door de saus.
-
Snipper wat bieslook fijn en werk het gerecht ermee af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders