Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel en boen de schil van de sinaasappelen schoon.
-
Snij de sinaasappelen in schijven van 5 mm. Leg de schijfjes in de suikersiroop en breng aan de kook. Verlaag de temperatuur en laat gedurende 1 uur tot 1 uur 30 minuten garen; tot de suikersiroop is ingekookt en de schijfjes gekonfijt zijn.
-
Laat de schijfjes afkoelen in de suikersiroop. Haal ze uit de siroop en leg op een taartrooster.
-
Smelt de chocolade au bain-marie. Laat de chocolade afkoelen tot op lichaamstemperatuur.
-
Snij de sinaasappelschijfjes met een scherp mes doormidden. Bedek de taartrooster met bakpapier.
-
Dompel de helft van elk half schijfje in de chocolade en leg op het bakpapier. Laat de chocolade opstijven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven