Confituur van aardbei, rode biet en chocolade

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snij in kwartjes. Snij de rode bietjes in stukjes. Schil de appel en snij in gelijke stukjes. Breek de chocolade in kleine stukjes.
-
Breng het appelsap in een ruime kookpot aan de kook.
-
Voeg de appelstukjes, aardbeien en rode bietstukjes toe aan het kokende sap en laat 5 minuten koken. (*)
-
Voeg de geleisuiker en chocolade toe en verwarm tot de suiker en chocolade gesmolten zijn.
-
Vul de propere confituurpotjes met de warme confituur. Sluit onmiddellijk af.
-
(*) Je kan het sap met het fruit eventueel mixen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders