Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snij grotere exemplaren in stukjes.
-
Zet de aardbeien samen met het rode bietensap en de zwarte peper op een zacht vuur en laat zachtjes ± 15 min pruttelen, totdat het vocht wat is ingekookt.
-
Voeg de geleisuiker toe en laat 2 min meekoken.
-
Werk af met de balsamicoazijn.
-
Was de potjes in de vaatwas of kook ze even in een pot met kokend water.
-
Giet de confituur net van het vuur in de glazen potjes. Doe ze dicht en draai om zodat het deksel ook ontsmet is.
-
Bewaar op een donkere, koele plaats.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven