Aardbeien met zwarte peper en basilicumcrémeux

70e54569982fed3017081823d27ee0aa20327e590061dc70f4623199f7daa2fb.jpg

Allergenen

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 250.0 ml melk

    Breng de melk aan de kook.

  2. Ingrediënten: 2.0 blaadjes gelatine

    Week de gelatine in koud water.

  3. Ingrediënten: 4.0 eieren 0.5 kl Ducros basilicum

    Klop de eidooiers met de suiker tot ze wit zijn. Giet al roerend de melk over het mengsel en zet terug op een laag vuur. Roer tot de room dikker wordt. Roer de uitgeknepen gelatine en het lepeltje basilicum erdoor. Meng en laat afkoelen.

  4. Ingrediënten: 150.0 ml room 150.0 ml mascarpone

    Klop de room met de mascarpone tot pieken. Spatel de basilicumroom eronder. Verdeel over de glaasjes en zet koel.

  5. Ingrediënten: 500.0 g verse aardbeien Ducros zwarte peper

    Was de aardbeien en snij ze in vieren. Verdeel ze over de glaasjes, bestrooi met poedersuiker en werk af met enkele malen zwarte peper.