Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 250.0 ml melk
Breng de melk aan de kook.
-
Ingrediënten: 2.0 blaadjes gelatine
Week de gelatine in koud water.
-
Ingrediënten: 4.0 eieren 0.5 kl Ducros basilicum
Klop de eidooiers met de suiker tot ze wit zijn. Giet al roerend de melk over het mengsel en zet terug op een laag vuur. Roer tot de room dikker wordt. Roer de uitgeknepen gelatine en het lepeltje basilicum erdoor. Meng en laat afkoelen.
-
Ingrediënten: 150.0 ml room 150.0 ml mascarpone
Klop de room met de mascarpone tot pieken. Spatel de basilicumroom eronder. Verdeel over de glaasjes en zet koel.
-
Ingrediënten: 500.0 g verse aardbeien Ducros zwarte peper
Was de aardbeien en snij ze in vieren. Verdeel ze over de glaasjes, bestrooi met poedersuiker en werk af met enkele malen zwarte peper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven