Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de bramen en meng de geleisuiker eronder.
-
Laat 3 u trekken.
-
Plaats op een matig vuur en laat 25 min zachtjes koken.
-
Roer de eerste 5 min, tot de bramen vocht beginnen te lossen en het geheel niet meer kan aanbranden.
-
Hak de witte chocolade fijn.
-
Haal de confituur van het vuur en duw door een fijne zeef. Zo maak je de confituur fijner. Voeg de doorgezeefde massa en de inhoud van de zeef weer samen.
-
Breng kort aan de kook, haal van het vuur en roer de witte chocolade eronder.
-
Schenk de confituur in steriele bokalen met deksel. Draai de bokalen om en laat zo afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven