Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de bramen en meng de geleisuiker eronder.
-
Laat 3 u trekken.
-
Plaats op een matig vuur en laat 25 min zachtjes koken.
-
Roer de eerste 5 min, tot de bramen vocht beginnen te lossen en het geheel niet meer kan aanbranden.
-
Hak de witte chocolade fijn.
-
Haal de confituur van het vuur en duw door een fijne zeef. Zo maak je de confituur fijner. Voeg de doorgezeefde massa en de inhoud van de zeef weer samen.
-
Breng kort aan de kook, haal van het vuur en roer de witte chocolade eronder.
-
Schenk de confituur in steriele bokalen met deksel. Draai de bokalen om en laat zo afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven