Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Verhit de siroop met de zonnebloemolie in een pan tot het mengsel volledig vloeibaar is.
-
Hak de gemengde noten grof. Schep alle zaden, gemengde noten, zout en kaneelpoeder erdoor.
-
Schep het mengsel van de droge ingrediënten goed door het siroopmengsel.
-
Spreid het mengsel uit op 2 bakplaten. Zet de granola ongeveer 45 minuten in de oven, tot het mengsel goudbruin is. Schep elke 10 minuten om.
-
Neem de granola uit de oven en laat afkoelen.
-
Hak de gedroogde vruchten en schep ze erdoor. Bewaar in een luchtdichte, afgesloten bokaal of doos.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven