Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Neem een keukenhanddoek en kook deze af in water met een scheutje azijn. Spoel in vers water. 
- 
                    
                    Zeef de 2 soorten bloem en meng samen. 
- 
                    
                    Verwarm de melk tot lauw en voeg de gist toe. 
- 
                    
                    Kneed de bloem en melk met gist samen tot een deeg. 
- 
                    
                    Voeg 1 ei toe en kneed verder. 
- 
                    
                    Giet de suiker en het zout erbij. 
- 
                    
                    Kneed als laatste de rozijnen en noten eronder. 
- 
                    
                    Laat afgedekt ± 30 min rijzen en draai het in de afgekookte keukenhanddoek. 
- 
                    
                    Knoop de handdoek dicht met wat touw of een rekker. 
- 
                    
                    Gaar het brood ± 3 u in water dat rond het kookpunt ‘danst’. 
- 
                    
                    Serveer lauw met goede boter en bruine suiker of met kandijsiroop. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                