Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder het vel van de gebraden kippenbillen en snij het fijn.
-
Pluk het vlees van de kippenbillen.
-
Snij de augurken in fijne blokjes.
-
Snipper de platte peterselie en bieslook fijn.
-
Meng de kip en het vel met de Griekse yoghurt, mayonaise, augurk, kappertjes, platte peterselie en bieslook. Breng op smaak met citroensap, cayennepeper en zout.
-
Snij de Fleur de Fagne in plakjes van 1 cm.
-
Beleg een boterham met de plakjes Fleur de Fagne.
-
Stop even onder de grill van de oven, tot de kaas licht smelt.
-
Beleg met de kippensalade en werk af met platte peterselie en geroosterde uitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven