Kippensalade van gebraden kip met Fleur de Fagne PT2H 4 porties 200 g Fleur de Fagne 20 g gefrituurde uitjes 50 g Boni mayonaise 4 sneetjes brood 60 g Griekse yoghurt 0 bosje bieslook 2 koffielepels Boni Selection kappertjes 1 bosje platte peterselie 2 geroosterde kippenbillen 2 Boni zoetzure augurken 1 citroen cayennepeper

Kippensalade van gebraden kip met Fleur de Fagne

8bf809b3176e774ff034a30c44cef3818a2b97215dade01724701d70e5775d99.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwijder het vel van de gebraden kippenbillen en snij het fijn.

  2. Pluk het vlees van de kippenbillen.

  3. Snij de augurken in fijne blokjes.

  4. Snipper de platte peterselie en bieslook fijn.

  5. Meng de kip en het vel met de Griekse yoghurt, mayonaise, augurk, kappertjes, platte peterselie en bieslook. Breng op smaak met citroensap, cayennepeper en zout.

  6. Snij de Fleur de Fagne in plakjes van 1 cm.

  7. Beleg een boterham met de plakjes Fleur de Fagne.

  8. Stop even onder de grill van de oven, tot de kaas licht smelt.

  9. Beleg met de kippensalade en werk af met platte peterselie en geroosterde uitjes.