Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder het vel van de gebraden kippenbillen en snij het fijn.
-
Pluk het vlees van de kippenbillen.
-
Snij de augurken in fijne blokjes.
-
Snipper de platte peterselie en bieslook fijn.
-
Meng de kip en het vel met de Griekse yoghurt, mayonaise, augurk, kappertjes, platte peterselie en bieslook. Breng op smaak met citroensap, cayennepeper en zout.
-
Snij de Fleur de Fagne in plakjes van 1 cm.
-
Beleg een boterham met de plakjes Fleur de Fagne.
-
Stop even onder de grill van de oven, tot de kaas licht smelt.
-
Beleg met de kippensalade en werk af met platte peterselie en geroosterde uitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven