Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de grote tomaten in willekeurige stukken en de Torrito tomaatjes in 2.
-
Snij de zongedroogde tomaatjes in kleine stukken.
-
Pel de ui en snij in fijne plakjes.
-
Pluk de basilicumblaadjes en trek in stukjes.
-
Doe de verschillende tomatenstukjes in een kom en voeg de rode uiplakjes toe. Hussel door elkaar.
-
Overgiet met wat olijfolie en witte balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.
-
Werk af met basilicumblaadjes en dien op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven