Tomatensalade met aardbeien
PT15M
4 porties
2 eetlepels verse basilicum
2 el munt
2 eetlepels verse oregano
1 eetlepel rode wijnazijn
2 el Boni Selection Griekse olijfolie
200 g aardbeien
400 g tomaat
1 kl fijne suiker
1 rode ui
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Fruit
Aardbei
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tomaten in kwartjes.
-
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snij ze in kwartjes.
-
Pel de ui en snij in fijne reepjes.
-
Snij de oregano, basilicum en munt fijn.
-
Meng alle ingrediënten en kruiden met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Zet minstens 30 min in de koelkast zodat de smaken kunnen vermengen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven