Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Framboos
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in flinterdunne halve ringen.
-
Snij de tomaten in stukken en vang het sap op in een kom.
-
Maak hierin de vinaigrette. Voeg zonnebloemolie toe en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schik de tomaten op een schaal en bestrooi met ui, frambozen en doormidden gesneden olijven.
-
Druppel de vinaigrette erover en werk af met plukjes verse kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven