sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ponzu
Ingrediënten: 100.0 ml Boni sojasaus 1.0 el limoensap 1.0 el citroensap 1.0 el fijne rietsuiker 1.0 kl rijstazijn 0.5 kl srirachasaus sesamolie
Meng de ingrediënten en roer tot de suiker opgelost is.
-
Salade
Snij de tomaten in stukken en schep ze door de dressing.
-
Laat minstens 1 u trekken (beter nog langer).
-
Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan.
-
Snij de bieslook fijn en scheur de basilicumblaadjes in stukjes.
-
Bestrooi de tomatensalade vlak voor het serveren met bieslook, basilicum en sesamzaad.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven