Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de krieltjes goed. Kook ze gaar in gezouten water.
-
Giet de gekookte aardappelen af en prak met de pel eraan. Pel en snipper de ui fijn.
-
Meng de peterselie en de ui onder de geprakte krieltjes. Voeg de bloem en de eidooiers toe, kruid met peper en zout.
-
Vorm kleine ronde burgers van ± 80 g per stuk en laat afkoelen in de koelkast.
-
Bak de aardappelburgers in hete boter goudbruin aan beide zijden.
-
Rol de rundsburgers dunner uit en steek nieuwe rondjes uit.
-
Bak de kleine dunne rundsburgers in hete boter.
-
Was de tomaat en snij deze in fijne schijfjes.
-
Serveer als een hamburger (in plaats van een broodje gebruik je de aardappelburgers) met wat tomaat, een blaadje ijsbergsla en saus naar keuze.