Allergenen

Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de krieltjes goed. Kook ze gaar in gezouten water.

  2. Giet de gekookte aardappelen af en prak met de pel eraan. Pel en snipper de ui fijn.

  3. Meng de peterselie en de ui onder de geprakte krieltjes. Voeg de bloem en de eidooiers toe, kruid met peper en zout.

  4. Vorm kleine ronde burgers van ± 80 g per stuk en laat afkoelen in de koelkast.

  5. Bak de aardappelburgers in hete boter goudbruin aan beide zijden.

  6. Rol de rundsburgers dunner uit en steek nieuwe rondjes uit.

  7. Bak de kleine dunne rundsburgers in hete boter.

  8. Was de tomaat en snij deze in fijne schijfjes.

  9. Serveer als een hamburger (in plaats van een broodje gebruik je de aardappelburgers) met wat tomaat, een blaadje ijsbergsla en saus naar keuze.