Aardappelwafels met pizza ovenburger

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Puree:
-
Schil de aardappelen, leg ze in koud gezouten water en kook dan gaar. Giet de aardappelen af en droog ze kort op het vuur. Passeer de aardappelen door een passe-vite. Voeg 1/2 boter en 1/6 eieren toe.
-
Deeg:
-
Verwarm het water en 1/2 boter en voeg de bloem er van het vuur aan toe. Meng goed en doe, al roerend, ei per ei de rest van de eieren erbij.
-
Meng het deeg met de aardappelpuree en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Bak het deeg in een wafelijzer tot de wafels telkens mooi bruin en krokant zijn.
-
Bak de ovenburgers bruin in een ovenbestendige pan in een scheut olijfolie.
-
Gaar de burgers verder in een voorverwarmde oven op 180°C tot ze gaar zijn.
-
Schik een aardappelwafel in een bord, leg er een burger en rucola op en dek af met een andere aardappelwafel. Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders