Lenticchie in umido con salsiccia (Italiaanse gestoofde linzen met worst)

Selder , Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de linzen en laat uitlekken.
-
Schil de wortelen en selder, pel de sjalotten. Snij de groenten in kleine blokjes. Stoof ze aan in olijfolie, kruid met peper en zout.
-
Voeg de linzen, laurierblaadjes en tomatenpuree toe en laat even meebakken.
-
Pel de look, snij in fijne plakjes en voeg toe. Overgiet met 1 l water en breng aan de kook. Laat ± 30 min garen.
-
Bak de worst en hou warm.
-
Snipper de peterselieblaadjes fijn en strooi over de linzen. Serveer met de gebakken worst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders