Lenticchie in umido con salsiccia (Italiaanse gestoofde linzen met worst)
Selder , Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de linzen en laat uitlekken.
-
Schil de wortelen en selder, pel de sjalotten. Snij de groenten in kleine blokjes. Stoof ze aan in olijfolie, kruid met peper en zout.
-
Voeg de linzen, laurierblaadjes en tomatenpuree toe en laat even meebakken.
-
Pel de look, snij in fijne plakjes en voeg toe. Overgiet met 1 l water en breng aan de kook. Laat ± 30 min garen.
-
Bak de worst en hou warm.
-
Snipper de peterselieblaadjes fijn en strooi over de linzen. Serveer met de gebakken worst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven