Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de pijpajuintjes en snij ze in fijne ringetjes.
-
Bak de gerookte spekblokjes krokant in een pan met antikleeflaag in een beetje boter.
-
Scheid het eiwit van de eidooiers. Klop de eiwitten stevig op.
-
Roer de eidooiers los en meng de opgeklopte eiwitten onder de eidooiers. Kruid met peper en zout.
-
Smelt een klontje boter in een pan. Doe ½ van de garnituren in het eimengsel. Giet het mengsel in de pan en bak tot een mooi geheel.
-
Serveer de omelet op een bord en werk met fijngesnipperde bieslook, krokante spekblokjes en fijngesnipperde pijpajuin.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven