Mulligatawnysoep met rijst en naancroutons

Mulligatawnysoep met rijst en naancroutons

Allergenen

Selder. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en look en snipper alles fijn. Schil de gember en snij fijn.

  2. Was de puntpaprika’s en snij in kleine stukken. Schil de wortel en snij met de selder in kleine stukken. Stoof alle groenten aan in een ruime kookpot met hete boter. Kruid met kurkuma en garam masalakruiden. Voeg de rode currypasta toe.

  3. Bevochtig met de groentebouillon en tomatenblokjes. Voeg de rijst toe en laat alles zachtjes sudderen. De soep is klaar als de rijst zacht is.

  4. Snij het naanbrood in blokjes.

  5. Was de peterselie, pluk en snipper fijn.

  6. Bak de stukjes naanbrood krokant in flink wat hete olie. Haal uit de pan en draai ze door het parmezaanpoeder en de gehakte peterselie.

  7. Serveer de soep met de naancroutons en yoghurt.