Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en hak ze grof.
-
Kneus het citroengras.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de chilipeper en snij in kleine stukjes.
-
Breek de kardemompeulen open. Rooster de zaadjes samen met het korianderzaad in een droge koekenpan tot je ze ruikt.
-
Verwarm een scheut arachideolie in een steelpan en bak de sjalot glazig. Voeg de chilipeper en gember toe en roerbak.
-
Blus met de visfond en kokosmelk. Rasp de zeste van ½ limoen erover. Voeg het citroengras toe en breng aan de kook.
-
Voeg kardemom- en korianderzaad toe en laat inkoken tot een saus.
-
Pers de limoen.
-
Verwijder het citroengras en zeef de saus.
-
Breng op smaak met limoensap en vissaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven