Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bak het stokbrood zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Meng de mayonaise met sriracha.

  3. Pel de ui, halveer en snij in halve ringen. Pel de look en snipper fijn.

  4. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de rode en groene paprika en snij in reepjes.

  5. Verhit wat boter in een bakpan. Roerbak de uiringen glazig. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg de look, rode en groene paprika toe en bak gaar.

  6. Snij het vlees in plakjes van 1 cm.

  7. Smelt boter in een tweede pan en bak de plakjes vlees kort en krachtig. Kruid met zwarte peper en zout en blus met worcestersaus.

  8. Beleg elk stokbrood met de paprikamengeling en het vlees. Bestrooi met mozzarella en laat de kaas smelten onder de grill van de oven. Serveer met srirachamayonaise.