Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Roerbak de vleesreepjes in een scheutje arachideolie tot ze goudbruin en krokant zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Pel de ui en snij in flinterdunne plakjes. Reinig de sla en snij fijn. Spoel de komkommer en snij in fijne plakjes. Halveer de kerstomaatjes.
-
Rooster het pitabroodje. Snij bovenaan open. Vul met het vlees, ijsbergsla, komkommer, tomaat en uiringen.
-
Serveer onmiddellijk met pitasaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven