Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Peer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de pitten uit de pompoen en bak de pompoen gaar in de oven op 200°C, gedurende 1 uur.
-
Smeer de taartvorm in met de boter.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij het brood in stukken en verdeel over de taartvorm.
-
Schil de peer en snij in stukken. Verdeel over het brood. Snij de abrikozen in stukjes en verdeel ook over het brood.
-
Meng de room, melk, eieren, kruiden, suiker en het vanilleextract.
-
Haal het gare vruchtvlees uit de pompoen en meng onder de vloeistof.
-
Giet de vloeistof over het brood.
-
Bak de pudding op 180°C gaar in 50 à 60 min.
-
Bestrooi met poedersuiker.
-
Tip: door de ondiepe taartvorm bakt de pudding vlugger.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven