zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de rosé met het limoensap, de tequila en de agavesiroop in een karaf.
-
Steek met een parisiennelepel bolletjes uit de meloenen. Snij grote aardbeien in kwartjes en de nectarine in plakjes. Voeg bij de rosé.
-
Plaats minstens 1 u in de koelkast.
-
Vul de glazen met ijs. Schep de sangria erover en top af met spuitwater. Garneer met blaadjes basilicum en een plakje limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven