Rösti groentetaart met Le Montagnard

Rösti groentetaart met Le Montagnard

Allergenen

Schaaldieren , Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Groenterösti:

    schil de aardappelen, wortel, peterseliewortel en pastinaak. Rasp alles fijn.

  2. Schil de rode ui en pel de tenen look. Snipper de rode ui, look en salie fijn. Roer de rode ui, look, salie, ei en bloem door de geraspte groenten. Kruid met zwarte peper en zout.

  3. Verwarm de oven voor op 200°C.

  4. Schil de pompoen, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.

  5. Snij de broccoli in roosjes. Schil de ui en snij in kwarten.

  6. Besprenkel de pompoen, broccoli en rode ui met olijfolie. Kruid met zout en cayennepeper. Zet 20 min in de voorverwarmde oven.

  7. Snipper de bieslook en bladpeterselie fijn.

  8. Verhit wat olijfolie in de antikleefpan. Schep ½ van het röstimengsel in de pan. Duw wat platter met de achterkant van een lepel. Laat 4 min aan elke kant bakken op een matig vuur. Draai de rösti om door voorzichtig om te draaien op een bord en weer in de pan te schuiven. Bak een tweede rösti op dezelfde manier.

  9. Snij de Montagnard met schil in schijfjes van 0,5 cm. Beleg één rösti met Montagnard. Dek af met een tweede rösti.

  10. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en zet de laatste 5 min in de oven met de geroosterde groenten.

  11. Werk elke rösti af met de geroosterde groenten.

  12. Lepel de zure room erop. Werk af met de gesnipperde kruiden. Kruid met zwarte peper en zout.